Pristupačnost

Font za disleksiju

Tamni prikaz

Veličina fonta

heading

Diplomski sveučilišni studij - 1. godina

Animalni proizvodi - osiguranje kakvoće

NOSITELJ PREDMETA

SURADNICI

\r\n
  • Ed. Kušec, G. and Djurkin Kušec, I.: Tracing the domestic pig, <\/em>London : Intechopen, 2024; <\/em>https:\/\/www.intechopen.com\/online-first\/88481<\/em><\/a><\/li>\r\n
  • Fuquay, J. W., McSweeney, P. L., & Fox, P. F., 2011. Encyclopedia of dairy sciences. Academic Press.<\/li>\r\n
  • Havranek Lj., Rupi\u0107 V., 2003. Mlijeko, od farme do mljekare, 2003. Sveu\u010dilišni ud\u017ebenik, Hrvatska mljekarska zadruga<\/li>\r\n
  • Swatland, H.J., 1994. Structure and development of meat animals, Technomic pub. Co., Lancaster, Pa. USA<\/li>\r\n
  • Tratnik, Lj., 1998. Mlijeko – tehnologija, biokemija i mikrobiologija, Hrvatska mljekarska udruga<\/li>\r\n
  • \u017divkovi\u0107, J., 1986. Higijena i tehnologija mesa, II.Dio, Kakvo\u0107a i prerada. Zagreb<\/li>\r\n<\/ol>\r\n<\/td>\r\n<\/tr>\r\n<\/tbody>\r\n<\/table>\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
    \r\n

    Dopunska literatura<\/strong><\/p>\r\n<\/td>\r\n<\/tr>\r\n

    \r\n
      \r\n
    1. Downey, G. (Ed.), 2016. Advances in food authenticity testing. Woodhead Publishing.<\/li>\r\n
    2. McEntire, J., Kennedy, A. W., 2019. Food Traceability. Springer International Publishing, Cham.<\/li>\r\n<\/ol>\r\n

      3.       Stru\u010dna i znanstvena literatura vezana uz problematiku animalnih proizvoda<\/p>\r\n

      4.       Zakonodavstvo vezano uz animalne proizvode (Pravilnici, Uredbe, Zakoni)<\/p>\r\n<\/td>\r\n<\/tr>\r\n<\/tbody>\r\n<\/table>"}]'>